რეცეპტი

ბოსტნეულის რატატუი

 

4 ულუფა 2 ცალი ყაბაყი2 ცალი ბადრიჯანი500 გრ ქამა სოკო1 თავი ახალი ნიორი1 კონა მწვანე ხახვი10 ცალი პომიდორი ჩერი1 ცალი მწვანე წიწაკა1 პატარა კონა ოხრახუში1 პატარა კონა შაშკვლავი1 პატარა კონა რეჰანი4 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი ჯამში 20 ლარიმომზადების წესი:

დაჭერით ყაბაყი, ბადრიჯანი და ქამა სოკო კუბიკებად. გააცხელეთ თუჯის ტაფა, მოასხით ზეთი, მოთუშეთ ახალი ნიორი, დაუმატეთ ბოსტნეული და შეწვით მაღალ ცეცხლზე, როცა თითქმის მზად იქნება, დაუმატეთ დაჭრილი პომიდორი ჩერი, მწვანე ხახვი და მწვანილები. გადმოდგით ცეცხლიდან, შეკმაზეთ მარილითა და შავი წიწაკით.

კომენტარები