საკოორდინაციო საბჭოს გადაწყვეტილებით, კვების ობიეტებში მაგიდასთან სტუმრების რაოდენობა იზრდება.
1-ლი მარტიდა, საბჭოს გადაწყვეტილებით, დახურულ სივრცეში ერთ მაგიდასთან დაშვებულ პირთა რაოდენობა 10-მდე გაიზარდა, ნაცვლად 6-სა, ხოლო ღია სივრცეში 15 ადამიანამდე.
საკოორდინაციო საბჭოს გადაწყვეტილებით, ასევე უქმდება სტუმართა მაქსიმალურ რაოდენობაზე არსებული შეზღუდვა.
ასევე მოიხსნა სოციალური ღონისძებების, მათ შორის, ქორწილების, ქელეხების, წვეულებებისა და დაბადების დღეების გამართვაზე დაწესებული შეზღუდვა.